Djupa samtal

Jag hinner nog inte med i hur fort min mellandotter utvecklas. Hon är så klok och har såna mogna tankar. Snart fyller hon 10 år. Tio, men hon är väldigt mogen i sina tankar.

När vi hade lämnat Milla på kalaset var det bara vi två. I två timmar, vi gjorde lite ärenden vilket resulterade i en det bilkörning också. Och vi fick såna bra samtal.

I och med separationen fick hon börja gå till skolkuratorn en gång i veckan (och det gör hon än) och det märks så tydligt på bara tre månader, hur bra hon blivit på att prata. Uttrycka sina känslor och verkligen förmedla vad hon tycker och känner! Jag blev helt ställd idag över hur hon pratade. Men så glad och lättad också över att hon kommit så långt ❤️

Vi bjöd hit mommo och moffa på tacos till middag. Gott som attan! Moa kom också hem och käkade. Men hon har valt att sova hos mommo&moffa hela helgen .. 

Efter middagen tog jag och tjejerna med kusin Eva till ormberget. Oj vilken skön och rolig kväll vi haft! 1,5 tim i backen och sen for vi hem till oss och såg film och käka lördagsgodis. Mysigt!

(null)

(null)

(null)

(null)

(null)

(null)

(null)

(null)

Kommentera inlägget här :