Nyservad bil 🙏🏼🙏🏼🙏🏼

Äntligen har min bil fått sin service. Så himla skönt att det är gjort. Tusen miljoner tack till 𝓅𝑒𝓉𝑒𝓇 𝑜𝒸𝒽 𝒽𝒶𝓃𝓈 𝓀𝑜𝓁𝓁𝑒𝑔𝑜𝓇 🙏🏼 hjältar!

Då kan man andas ut med det iaf. Fått smärre ångest varje gång jag satt mig i bilen och den blinkat "service nu" 😅😂

Såg trista artiklar på Aftonbladet, tur jag inte kan läsa dom. Jag behöver nog inte påminnas om vad detta innebär för min Milla.
(null)

(null)

Men jag får leva med vetskapen att jag gjorde precis 𝒶𝓁𝓉 𝑜𝒸𝒽 𝓁𝒾𝓉𝑒 𝓉𝒾𝓁𝓁 för att hon inte skulle bli ett skilsmässobarn. Utan det bär en annan människa på sina axlar. Men det är lika förargligt trots det.

ℱ𝓇𝑒𝑒𝑒𝑒𝑒𝒹𝒶𝑔

Då var det äntligen fredag igen 🥳

Varit hem på lunchen och gått ut med elsa. Det var så himla härligt ute!

(null)

Snöigt var det! ☃️🌨

Ikväll får vi se om det blir tvättstuga eller utgång! 💃🏼🧺

En sen kväll

Direkt efter jobbet idag for jag till Sunderbyn och hälsade på en vän. Tacosen stod dukad på bordet när jag kom. Det var så gott! Det brevet gäng timmar av surr och det var så himla 𝓉𝓇𝑒𝓋𝓁𝒾𝑔𝓉! Tacksam över denna fantastiska människa 🙏🏼

När jag for därifrån hämta jag upp Moa och Elsa också for vi och bytte bil och lämnade min bil till peter som ska vara snäll och göra service på min bil 👌🏼🙏🏼  skönt att ha bra människor i sin närhet.

Nu blev det en sen kväll. Men vad gör det? Fredag imorgon och den fredagen ska spenderas med småttingarna på förskolan. Som alla andra fredagar 🥰 det finns egentligen bara en negativ sak med att vara på småis, man går oftast bara ut på förmiddagen. Och blir inne på em. Idag hade jag eftermiddagen på storsidan så jag hade turen att få vara ute både på fm och em 🙏🏼🙌🏼 tacksamt värre!

Det kan vara träligt att ha det arbete man har ibland. Pissig lön och stress och stort ansvar över många barn. Men det ger en så mkt också. Dessa fantastiska ungar som man har förmånen att få ta hand om hela dagarna. Tänk att vi pedagoger är dom som spenderar mer vaken tid med barnen än deras föräldrar gör. Precis som mina barns pedagoger spenderar mer tid med dom än jag gör!

(null)
skulle vilja berätta för alla föräldrarna hur tacksam jag är över förtroendet att ta hand om deras barn under dagarna ❤️ 

Men nu ska jag försöka sova och ladda upp mig inför imorgon.

Det är många tankar i huvudet ikväll. Mkt som snurrar omkring efter att man suttit och snackat om hela soppan till liv, i flera timmar. Man får verkligen perspektiv på saker och ting av att återberätta. Då hör man hur sjukt allt låter och är 😏 man tror ju knappt själv på det man säger.

Godnatt