Presentation

(null)

Jag heter Maria är 36 år gammal och bor uppe i Luleå. I skrivandets stund bor jag hos mina föräldrar med mina fyra barn som under 2020 blir 5, 10,  13 och 16 år!

Jag genomgår en skilsmässa just nu, och maken tog huset. Därav bor jag och barnen nu hos mina föräldrar i väntan på ett eget hem.

Lite kort om mig : Jag har i 7 års tid levt bara för familjen, det låter så tragiskt när man skriver det. Men jag har trivts bra med att leva för familjen. Jag utbildade mig 2018-2019 till barnskötare då jag tidigare jobbade på Coop. Jag ville ha mer tid till familjen och slippa jobba kvällar, helger, röda dagar, jul, nyår etc etc.

Plus att vi skulle bygga en stuga. Helgerna skulle vara fria till stugmys med familjen.

Men allt det sket sig. Maken träffade en ny och ville därmed skilja sig. Jippi ... alldeles innan jul. Jag gick sönder. Fullständigt. Vi skulle ju vara en familj livet ut.

Min blogg kommer innehålla mkt om tiden kring separationen, skilsmässan, varannanvecka-livet, vårt vardagskaos, träning och jakten på en friskare och starkare kropp (och knopp)!

Jag har otroligt mkt inom mig. Så det känns bra efter år utan blogg att få skriva av sig. Och kanske till och med hjälpa andra.

Taggar: enastående, ensamstående, jagärstark, mamma, presentation, separation, skilsmässa, varannanveckaliv;

Välkommen till min nya blogg!

Mitt första inlägg.