Socialisering, trots Corona

Älskar att ha vänner som vill umgås, trots att världen ser ut som den gör just nu.

Det blev kaffe och surr hos maria och markus tidigare idag. Mycket trevligt! Det måste göras om mycket snart.

När dom skulle käka middag och få främmande for jag vidare till stallet och mötte upp Emilia. Vi tog en promenad med trombino, borstade deus och Amanda och givetvis mockade! Jag trivs så bra i stallet. På med fulstövlarna och trampa omkring i lera, skit och spån. Så kommer det en fin liten mule och trycker sig mot en. Lite nafsande kan det också bli. Och trombino som älskar att pussas! Även i Coronatider 😂🙏🏼 fantastiska djur det där!

Efter stallet for vi hem till Emilia och käkade. Också kollade vi presentationen av årets bönder! Det var värdelös mat, så där kommer vi aldrig käka ifrån igen. Men bönderna var bra iaf.

En av bönderna sa ngt i stil med att Haninge älskat sig själv tidigare. Därav har hans förhållanden inte hållt i längden. Man måste älska sig själv innan man kan älska någon annan.

Och jag håller nog med till viss del. Och jag har aldrig känt mig så bekväm och tillfreds med mig själv som nu. Jag är helt och hållet självständig. Jag är ingen fotomodell. Men jag duger fan som jag är! Och man kan alltid bli bättre 🥰

Jag är glad. Jag har det jag behöver. Förutom mer tid med barnen. Annars har jag precis allt jag behöver.

Ikväll är jag 𝑒𝑔𝑜 ego 𝑒𝑔𝑜 ego 𝑒𝑔𝑜 :
(null)

(null)

(null)

(null)

(null)

(null)

(null)

(null)

(null)

Jag är precis så bra som dom säger! 😘
Jag kan vara stolt över den jag jobbat mig fram till. 
(null)

(null)

Idag har jag fått tummen ur och testat måla på två av mina vinglas! Aldrig testat förr. Så jag får vara nöjd med tanke på att det var första försöket 🥰✌🏼🐆

Kommentera inlägget här :